Estem creant la web disculpeu les molesties


 
Plataforma per Susqueda Plataforma per Susqueda


Adhesions i Actuacions

ADHESIONS

Encara que amb molt de retard l'informatic (jo), ha acabat el modul per fer les adhesions a través de la web.
Es un mitjá que ens permet facilitar l'entrada de nous socis mes enllá del nostre municipi/provincia.
Recordeu que un cop hem enviat les dades heu de fer un clic a l'enllaç que s'us enviará per confirmar la vostra solicitud, en cas de no fer-ho no tindreu el codi de soci i al cap d'un temps s' esborrará el registre.
En breu tindrem l'area soci activa, un lloc on podreu actualitzar la vostra informació i on hi trobareu informació exclusiva pels socis.

ACTUACIONS

Amb les premises del punt anterior (retard...) anunciarem les activitats de la Plataforma mitjançant el nostre portal, si es el cas, també hi trobareu un formulari d'inscripcions, pels socis que no son entitats només caldrá apuntar-hi el vostre codi soci, el programa ja omplirá l'inscripcions amb les vostres dades, pels altres, només que ompliu els camps i reconfirmeu l' inscripció fent clic en el enllaç que us enviem automaticament. Abans de la data prevista, s'enviará a tots (també als socis) un correu per confirmar la vostra presencia.

Totes les dades recollides es troben protegides en un dels nostres servidors i des de aqui us reconfirmo que no seran utilitzades, ni cedides o venudes, només seran utilitzades per posar-nos en contacte amb vosaltres i enviar-vos informació.
En tot moment podreu exercir el vostre dret de ser esborrats de la llista enviant un correu a plataforma@susqueda.org.


En fí, encara faltan moltes coses per fer en el portal, no ens falten ni il·lusions ni ganes, només temps.

29/04/2008 Gabriele - El Rajolet