Estem creant la web disculpeu les molesties


 
Plataforma per Susqueda Plataforma per Susqueda


Jornades de Medi Natural
Amics de la Plataforma , us passem noticia que en fa arribar en Pons Feliu, que creiem pot ser del vostre interès:

El dia 9 d’abril de 2011 tindrà lloc la cinquena edició de les Jornades de Medi Natural organitzades per l’Ajuntament de Girona en les quals es donen a conèixer els últims treballs realitzats a Girona i en el conjunt de la comarca, sobre diversos aspectes del medi natural. Es tracta de projectes, estudis, experiències o treballs de recerca duts a terme des de diferents àmbits com poden ser la Universitat, entitats naturalistes o de lleure, instituts de batxillerat, investigadors, ajuntaments, etc.
br>Amb aquestes Jornades es pretén estimular i fomentar l’interès pel món natural, sensibilitzar els ciutadans i ciutadanes sobre el patrimoni natural tan valuós i divers que tenim a la ciutat i el seu entorn, intercanviar informació entre els col·lectius i les persones interessats per la temàtica i oferir la possibilitat als alumnes de batxillerat d’exposar públicament els seus treballs de recerca sobre medi natural.

http://www.girona.cat/shared/admin/docs/t/r/tripticjornades11.pdf

Si us interessa us us podeu inscriure, a través de la web de l’ Ajuntament de Girona. Animeu-vos a participar-hi, sigui com a ponents o simplement, per aprendre-hi!
29/01/2011 Junta Directiva