Estem creant la web disculpeu les molesties


 
Plataforma per Susqueda Plataforma per Susqueda


Cens de Duc al Parc Natural de Cap de Creus i Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà,

A continuació us relacionem les activitats que en Ponç Feliu ens proposa a tots per aquest mes de febrer, uns convidem a que les llegiu i si esteu interresats us apunteu.

Us proposem un parell d’activitats naturalistiques pel mes de febrer:

1) El proper dissabte 13 de febrer durem a terme per 7è any el Cens de Duc al Parc Natural de Cap de Creus.
És una activitat oberta a tothom que hi vulgui participar de forma voluntària. En agraïment, donarem una samarreta amb un dibuix d’un duc feta per en Toni Llobet, i farem un tast de vins gràcies a la col·laboració desinteressada de Cellers Espelt.
Us remetem doncs, els qui hi estigueu interessats, a trobar-nos el dissabte 13 de febrer a les 15:30 hores al Celler Espelt (situat entre Vilajuïga i Pau, a tocar de la carretera).
Porteu estris d’observació d’ocells, una lot, llapis o boli i, sobretot, roba d’abric! Si hi esteu interessats, feu-me un missatge de mail abans de divendres al migdia (ponsfeliu@serpa.cat).

2)El següent dimarts, dia 16 de febrer, i en el marc del cens d’ocells hivernants del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, farem els recomptes dels ajocadors (dormidors) de diferents espècies, com l’esplugabous, corb marí gros, arpella, arpella pàl·lida, etc.
És una bona ocasió per passar un capvespre durant una època molt bona, amb la possibilitat de veure aquestes i moltes altres espècies. Des del parc es proposa obrir aquests censos a tothom que hi vulgui participar i conèixer el parc i la seva fauna més a fons.
Si voleu venir a aquests censos, ens trobarem el dimarts 16 de febrer a les 16h al Cortalet; feu un truc als Aiguamolls (972454222) i demaneu per l’Àrea d’Ús Públic (Anna o la Marga).

25/02/2010 Can Maru