Estem creant la web disculpeu les molesties


 
Plataforma per Susqueda Plataforma per Susqueda


RECOLLIDA DE DEIXALLES DIA 14 de NOVEMBRE 2009

Us recordem que la propera recollida de deixalles tindrá lloc el proper dia 14 de novembre a partir de les 09:00h al “embarcadero” del pantà . Aquest cop la recollida té dos finalitats, la primera és la de deixar nets els nostres boscos i entorn del pantá, que actualment estan en estat deplorable, i la segona fer reaccionar a les administracions competents (mediambient, ACA, FECSA ENDESA) per tal que junt amb el nostre Ajuntament puguin trobar una via definitiva a seguir, per acabar amb l’ estat d’ abandonament del nostre entorn privilegiat. Les mesures proposades per la Plataforma per Susqueda han estat de més vigilancia i control als “pescadors improvisats” la majoria del Est d’ Europa, o “domingueros” de cap de setmana i que aquests siguin sancionats económicament com marca la Llei per deixar les seves “petjades humanes” quan marxen. Un altra proposta ha estat la col.locació de contenidors pero de moment no hem obtingut cap mena de resposta ni solució, i la veritat és que dubtem de la eficacia dels contenidors...

Us convidem a unir-vos a nosaltres per tal que en aquesta ocasió en que les bosses de deixalles no ens les emportarem sino que les deixarem acumulades i quedaran a la vista de tothom,tencades, pero ben visibles, la nostra actuació sigui reivindicativa, fins que mediambient, ACA i FECSA ENDESA arribin a un acord per acabar amb aquest problema. Per aquest fet també hem contactat amb premsa i TV locals.

Un cop finalitzada la recollida podrem gaudir, els que haurem participat activament, d’ una botifarra amb pa amb tomaquet i una begudab>. En aquesta ocasió us demanem confirmació de si podreu assistir i quants sereu per tenir una previsió.

Salutacions i fins el dia 14,us hi esperem!!

Ah! Us adjuntem cartell d’ avís molt important i a tenir sempre present quan trobeu petjades per terra per Susqueda.
Feu clic aqui per obrir-l'ho .

05/11/2009 Junta Directiva