Estem creant la web disculpeu les molesties


 
Plataforma per Susqueda Plataforma per Susqueda


Anellament i anelladors

Un cop més els anelladors Miguel Angel Fuentes i Gabriel de Jesús i el col·laborador Gerard Dalmau ens van fer arribar els seus coneixements i experiències sobre aquest mon de l’anellament d’ocells.

Ens van explicar que cal fer per fer-se anellador, que en fan de les dades que recullen en cada anellament. Com es col·loca l’anella i quina informació porta. Quines eines utilitzen. Com distingeixen els mascles de les femelles, joves o adults. Les tècniques de captura d’ocells...També van atendre a totes aquelles preguntes o curiositats que teníem.

Els volem transmetre el nostre agraïment per fer possibles aquestes sessions divulgatives en el nostre municipi i animar-los a continuar amb aquesta tasca.

En aquest segon anellament no varem capturar tants ocell com el primer cop, aquesta vegada van ser una dotzena d’ocells, la majoria joves. Entre d’altres es van capturar gaigs, merles, blauets i pit-roig.

Per el setembre tenen previst fer un anellament al ter-brugent, al municipi d’Amer, quan tinguem dades concretes us informarem.

Us deixem unes fotos.

22/07/2009 Junta Directiva