Estem creant la web disculpeu les molesties


 
Plataforma per Susqueda Plataforma per Susqueda


Anellament i la bellesa de Susqueda

El matí que varem tenir el passat dissabte en ocasió del primer anellament d'ocells als Terrats va esser molt emocionant.

Abans que res voldriem agraïr especialment a la Gloria i en Koldo del Turisme Rural Mas els Terrats per haver-nos permés posar les xarxes en els seus camps, als experts, Miguel Angel Fuentes i Ponç Feliu, i col·laboradors en l'anellament Gabriel de Jesus i Gerard Dalmau, per haver-nos introduït en aquesta magnifica experiencia que va ser veure més d'aprop les magnifiques aus que viuen en el nostre entorn.

El matí va començar anant a treure les primeres aus de les xarxes, despres de l'explicació d'en Miguel Angel va començar l'anellament, varem poguer veure varies especies de Mallerenga, el Tallarol de casquet, la merla, el pitroig i el que ha sigut sense cap mena de dubte l'estrella del dia, el blauet.

Cal dir que l'experiencia dels nostres amics ornitolegs va permetre que les captures anessin com una seda, sense cap mena de problemes pels ocellets capturats, en total mes de 60!

A mig matí varem tenir un esmorzar calent ofert per l'Hostal del Coll.

Despres d'aquesta experiencia em decidit organitzar un segon anellament en un periode diferent per veure les aus que hivernen a la nostra zona, us mantindrem informats.

Visca Susqueda

Us deixem unes fotos del dia, feu-li clic per ampliar-les a la mida original


En Muxu no es perd ni un sol detall!

Enllaços d'interes:

ateneunaturalista.org
sioc.cat
29/09/2008 Junta Directiva