Estem creant la web disculpeu les molesties


 
Plataforma per Susqueda Plataforma per Susqueda


Mullar-se per la recollida

Un exit!
Així definiria la recollida de la brossa del pantá, del passat dissabte dia 24. Tenint en compte que el temps no ens va acompanyar gens, la participació popular va esser alta. La pluja ens va donar una hora de temps per fer la recollida abans de decidir-se a acompanyar-nos de valent.

Tots varem quedar ben molls, fins i tot els mes petits que hi participaren amb molta empenta i el nostre Batlle que també es va mullar i força... vist que com a iniciativa propia, va posar a disposició de la recollida, el camió de la seva empresa de construcció, que varem poder omplir gracies a la col·laboració de tothom.

Despres de fer-nos la foto amb el camió de la brossa recollida, tothom, amb molta gana, va pujar a l’Hostal del Coll, a on ens esperava una botifarrada i molta alegria, per la satisfacció de la feina ben feta.
Des de aquí volem donar les gracies a tothom que va venir,els caçadors, i especialment a tot l’equip de l’Hostal del Coll per la botifarrada, excelent com sempre, i al nostre Batlle per no haver fet de “politic” sino per haver participat en primera persona.

Només una petita nota dolenta, la bruticia es bastant mes de la que es podia veure a primera vista, encara que ho sospitavem, així que n’ha quedat molta per recollir, la Plataforma i l’Ajuntament varem decidir durant la botifarrada, de repetir la movilització per acabar alló que el temps no ens va permetre, només falta posar-hi data, segurament será quan els cartells de recordatori de respecte a la natura del Ajuntament estiguin a punt, mentrestant invitem a tothom a “vigilar” per tal que no es repeteixin els actes d’abocament, i a esser mes respectuosos amb l'entorn.

Visca Susqueda!

28/05/2008 Junta Directiva